Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tekijä

sari_310815_005web.jpg

Olen sanan ja kuvan ammattilainen, taiteellinen kauppatieteilijä ja median moniosaaja. Minulla on laaja kokemus journalisimista, markkinoinnista, viestinnästä ja valokuvauksesta. Peruskoulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Yli kymmenen vuotta työskentelin markkinointitehtävissä isossa kansainvälisessä mediatalossa. Työrupeaman jälkeen laajensin sisällön tekijäksi - toimittaja-valokuvaajaksi.

Seitsemän vuoden ajan päätoimitin Perheiden ABC+ -lehteä. Vuonna 2010 perustin Lähdemedia Oy:n. Yritykseni kautta olen laajentanut toimittajan työtäni kirjoittamalla erilaisiin aikakaus-, asiakas- ja järjestölehtiin. Olen myös suunnitellut, johtanut ja toteuttanut lehtiuudistuksia, varainhankinta- ja markkinointikampanjoita. Viestinnäntehtävät ovat myös tulleet tutuiksi.

Lähdemedian kautta olen toimittanut myös radio- ja televisio-ohjelmia.

Parhaimmillani olen, kun voin luoda uutta. Motivoidun haasteista, enkä kaihda vastuuta. Kaikessa tekemisessä pyrin tinkimättömästi erinomaiseen jälkeen.

Valokuvauksen aloitin vuonna 2004, kun kuvasin kaikki kirjoittamani lehtijutut. Opiskelin kuvausta omatoimisesti, mutta se ei tyydyttänyt minua Halusin oppia paremmaksi kuvaajaksi. Joulukuussa 2011 aloitin valokuvauksen opinnot Visuaaliviestinnän instituutissa. Joulukuussa 2013 valmistuin valokuvauksen kuva-artesaaniksi. Keväällä 2015 sain valokuvauksen ammattitutkinnon suoritettua.

Valokuvauksesta on tullut rakasta. Valokuvaajana haluan luoda ja taltioida kauneutta. On vain opittava näkemään oikeilla silmillä.

Sari