Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tekijä

Olen sanan ja kuvan ammattilainen, taiteellinen kauppatieteilijä ja median moniosaaja. Minulla on laaja kokemus journalisimista, markkinoinnista, viestinnästä ja valokuvauksesta. Kokemukseni ulottuu niin pörssiyhtiöihin, järjestöihin kuin pieniin organisaatioihin. Myös näyttöä osaamisesta löytyy.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Yli kymmenen vuotta työskentelin markkinointitehtävissä isossa kansainvälisessä mediatalossa. Tuon työrupeaman jälkeen laajensin sisällön tekijäksi - toimittaja-valokuvaajaksi. Seitsemän vuoden ajan toimin Perheiden ABC+ -lehden päätoimittajana.

Vuonna 2010 perustin Lähdemedia Oy:n. Yritykseni kautta olen laajentanut toimittajan työtäni kirjoittamalla erilaisiin aikakaus-, asiakas- ja järjestölehtiin. Olen myös suunnitellut, johtanut ja toteuttanut lehtiuudistuksia, varainhankinta- ja markkinointikampanjoita. Hallitsen niin ikään viestinnän tehtäväkentän.

Lähdemedian kautta olen toimittanut myös radio- ja televisio-ohjelmia.

Parhaimmillani olen, kun voin luoda uutta. Motivoidun haasteista, enkä kaihda vastuuta. Kaikessa tekemisessä pyrin tinkimättömästi erinomaiseen jälkeen. Mottoni on: Mahdoton vie vain vähän enemmän aikaa. Pyrin noudattamaan periaatetta: aina voi oppia uutta. Vierivä kivi ei sammaloida.

Valokuvauksen aloitin vuonna 2004, kun kuvasin kaikki kirjoittamani lehtijutut. Opiskelin kuvausta omatoimisesti, mutta se ei tyydyttänyt minua. Halusin oppia paremmaksi kuvaajaksi. Joulukuussa 2011 aloitin valokuvauksen opinnot Visuaaliviestinnän instituutissa. Joulukuussa 2013 valmistuin valokuvauksen kuva-artesaaniksi. Keväällä 2015 sain valokuvauksen ammattitutkinnon suoritettua.Valokuvaajana haluan luoda ja taltioida kauneutta. On vain opittava näkemään oikeilla silmillä.

Sari