Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tekijä

Olen sanan ja kuvan ammattilainen, taiteellinen kauppatieteilijä ja median moniosaaja. Minulla on laaja kokemus journalisimista, markkinoinnista, viestinnästä ja valokuvauksesta. Kokemukseni ulottuu niin pörssiyhtiöihin, järjestöihin kuin pieniin organisaatioihin. Myös näyttöä osaamisesta löytyy.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Yli kymmenen vuotta työskentelin markkinointitehtävissä isossa kansainvälisessä mediatalossa. Tuon työrupeaman jälkeen laajensin sisällön tekijäksi - toimittaja-valokuvaajaksi. Seitsemän vuoden ajan toimin perhelehden päätoimittajana.

Vuonna 2010 perustin Lähdemedia Oy:n. Yritykseni kautta olen laajentanut toimittajan työtäni kirjoittamalla erilaisiin aikakaus-, asiakas- ja järjestölehtiin. Olen myös suunnitellut ja toteuttanut lehtiuudistuksia, varainhankinta- ja markkinointikampanjoita. Viestintää ja sisällöntuotantoa olen tehnyt eri muodoissaan useita vuosia.

Minulla on myös kokemusta radio- ja televisio-ohjelmien toimittamisesta. Lähdemedia tarjoaa journalismia, valokuvausta, viestintää ja markkinointia.

Parhaimmillani olen, kun voin luoda uutta. Motivoidun haasteista, enkä kaihda vastuuta. Kaikessa tekemisessä pyrin tinkimättömästi erinomaiseen jälkeen. Mottoni on: Mahdoton vie vain vähän enemmän aikaa. Pyrin noudattamaan periaatetta: aina voi oppia uutta. Vierivä kivi ei sammaloidu.

Valokuvauksen aloitin vuonna 2004, kun kuvasin kaikki kirjoittamani lehtijutut. Opiskelin kuvausta omatoimisesti, mutta se ei tyydyttänyt minua. Halusin oppia paremmaksi kuvaajaksi. Joulukuussa 2011 aloitin valokuvauksen opinnot Visuaaliviestinnän instituutissa. Joulukuussa 2013 valmistuin valokuvauksen kuva-artesaaniksi. Keväällä 2015 sain valokuvauksen ammattitutkinnon suoritettua ja kesällä 2023 valmistuin valokuvaajamestariksi. Valokuvaajana haluan luoda ja taltioida kauneutta. Verkkokaupastani löydät ihastuttavia, kuvistani tehtyjä tuotteita. Niistä suurin osa on kotimaassa tehtyjä. Ostamalla verkkokaupastani kannatat pienyrittäjyyttä.

Sari