Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lähdemedia Oy:llä on oikeus muuttaa hintoja ja toimitusehtoja. Tilaukset maksetaan verkkopankissa. Kun maksusuoritus näkyy Lähdemedian tilillä, tilaus lähetetään asiakkaalle.
  • Toimitusaika: Tuotteet laitetaan postiin aina tilauspäivänä tai tilausta seuraavana arkipäivänä. Tuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää Postin toiminnasta riippuen.
  • Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.Tilatessasi tuotteita sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.
  • Ostoksen vaurioituminen lähetyksen aikana: mikäli pakettisi sisältö on vaurioitunut kuljetuksessa, ilmoitathan heti postissa vauriosta. Jos vaurio ei luovutustilanteessa ole havaittavissa, tee pikaisesti vahinkoilmoitus siihen postin yksikköön, joka paketin on luovuttanut.
  • Palautusoikeus: kaikilla myynnissä olevilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen postituskulut maksaa asiakas. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa. Otathan palautustilanteissa aina ensin yhteyttä sähköpostitse sari.savela@lahdemedia.fi. Palautuksissa maksu palautetaan alkuperäisessä maksussa käytetylle maksutavalle. Tarkistathan tilaamasi tuotteiden virheettömyyden ja että tuotteet ovat niitä, joita tilasit.
  • Force Majeure -ehdot Lähdemedian verkkokauppa ei ole vastuussa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy sellaisten olosuhteiden seurauksena, joihin verkkomyymälä ei voi vaikuttaa, kuten sota, luonnonkatastrofi, vienti- tai tuontikielto, viranomaispäätös, julkisen liikenteen häiriö tai muu vastaava tapahtuma, joka vaikeuttaa tai estää Lähdemedian verkkomyymälän toimintaa.

Katso maksuehdot tästä